کدو گیاهی است از خانواده cucurbitaceae و جنس Cucurbita که دارای گونه های فراوانی می باشد. سه گونه آن با نام های کدو تنبل، کدو حلوایی و کدو خیاری معروف تر است. مزاج کدو سرد و تر دانسته شده ولی به نظر می رسد کدوهای شیرین چندان سرد نباشد، بنابراین در منابع طب ایرانی از کدو به عنوان یک مرطب قوی در درمان خشکی مزاج خصوصا گرم مزاجان یاد شده است.
کدوی پخته در ضمن اینکه خلط صالح در بدن تولید می کند غذاییت کمی دارد، لذا یکی از بهترین گزینه ها برای رژیم های لاغری است.
انواع مرباها، ترشی ها، غذاها، خورش ها و خوراکها از کدو درست می شود.
با توجه به ملین بودن این غذای ارزشمند یکی از بهترین گزینه های درمان خانگی یبوست در کودکان و سالمندان است.
منبع:
پیج اینستاگرام دکتر مرتضی مجاهدی
نویسنده: دکتر مرتضی مجاهدی
برچسبها: