مقالات تغذیه

چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۸

گلقند چیست؟ گلنگبین؛ در اصل یعنى برگ گل سرشته با هم وزن آن عسل که مجازا به ترکیب شکر و گل نیز اطلاق می شود. وقتی گل و عسل هم‏وزن باشند آن را گلقند و وقتی گل کمتر و شکر سفید زیادتر باشد گل‏شکرى نامند. بهترین نوع گلقند چه نوعی است؟ بهترین …

شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸

نتایج مطالعه ای جدید می گوید حذف گوشت از رژیم غذایی با افزایش تدریجی خطر سکته مغزی همراه است. طرفداران گیاهخواری روز به روز بیشتر می شوند و تبلیغات زیادی برای رژیم گیاهی و پرهیز از گوشت می شود اما، نتایج مطالعه ای جدید می گوید حذف گوشت از رژیم غذایی …

جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸

کدو گیاهی است از خانواده cucurbitaceae و جنس Cucurbita  که دارای گونه های فراوانی می باشد. سه گونه آن با نام های کدو تنبل، کدو حلوایی و کدو خیاری معروف تر است. مزاج کدو سرد و تر دانسته شده ولی به نظر می رسد کدوهای شیرین چندان سرد نباشد، بنابراین در منابع طب …

جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸

آب انار تازه طبیعی با مزه شیرین‌ و ترش (نه آب انار صنعتی) بهترین انتخاب برای ملاقات و عیادت بیمار دچار سکته قلبی است. پژوهش‌های بالینی نشان می‌دهد که نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار طبیعی، دفعات وقوع دردهای قلبی پس از سکته، و شدت و طول مدت آنها …

سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

وقتی حرف از کومبوچا می شود نمی توان از چای که به عنوان مهمترین پایه تولید این نوشیدنی است صحبت نکرد. چای که از محبوب ترین نوشیدنی هاست، در نقاط مختلف دنیا به صورت دمنوش یا فرآورده های مختلف دیگر مورد مصرف قرار می گیرد. مثلا در منطقه شرق آسیا به عنوان …

سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

یکی از شایعترین اشتباهات در زمینه حفظ سلامتی این است که افراد فکر می کنند تنها با خرید، پخت و خوردن مواد غذایی سالم، تازه و ارگانیک قادر هستند سلامتی خود را حفظ کنند. این برداشت اشتباه زمینه رشد کسب و کارهای سودآور در زمینه تهیه مواد غذایی مناسب را …

دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

بگذارید دو داستان را با هم مرور کنیم: چند سال قبل بیماری داشتم مبتلا به دیابت و اضافه وزن شدید؛ تا جایی که به سختی می توانست راه برود و با کمترین حرکت تنفس های تند و حالت خفگی پیدا می کرد. این بیمار صبح و عصر بیش از 200 واحد انسولین دریافت می کرد ولی …